Ny styrelse och lite annat matnyttigt från styrelsen

Ny ordförande i föreningen
Björn Johnsson flyttar till Båstad, därför har Gunilla Motin övertagit arbetet som ordförande.

Styrelse:
Ordinarie:Gunilla Motin, Christer Engstrand, Mikael Novak, Anders Hjalmarsson, Wiktor Andersson, Suppelant,  Hans Andersson
Mikael Novak fick uppdraget som kassör, Anders Hjalmarsson är sekreterare och Hans Andersson hanterar p-platserna.


Entréerna
Träpanelerna vid entréerna har slipats och oljats.

Gården
Stensättningen på gångarna har noggrant rengjorts med tryckluft och gräskanter har putsats. Arbetet
beställdes inför sommaren men blev genomfört i september. Men fint blev det…

Kodlås till sophusen
Vi har nu installerat kodlås i sophusen. Därmed slipper vi hantera nycklar, som har gått av i låsen och orsakat merkostnader. Koden in är 5689 (nyckel fungerar fortfarande, men använd helst koden).

Rastning av hundar
Att rastning av hundar inte bör göras på vår gård, borde vara självklart…

Utskjutande tak/glastak
Detta arbete gäller de utskjutande betongtaken mellan våningarna 4 och 5 och var planerat att genomföras i år, men nu flyttas arbetet till våren. Vi väntar  på en offert från Västtak.


Ventilationskontroll OVK
Eftersom ventilationskontrollen kräver inspektion av lägenheter har styrelsen under coronapandemin avvaktat med en sådan kontroll, men förhoppningen är att kontrollen kan göras sent i höst eller till våren.


Laddstationer för elbilar
Föreningen har beställt en utbyggnad med ytterligare 5 laddstationer för elbilar (till 10 laddstationer totalt). Installation kommer att göras under november. Trönninge El är entreprenör.


Filter till luftventiler
I lägenheterna finns flera tilluftsventiler med utbytbara filter, som bör bytas efter några år för att fungera. Passande filter säljs av företaget Provenco, problemet är att man måste köpa minst 20 st (priset är 150-170:-/st). Är du intresserad av att köpa filter, så kan du ta kontakt med Marcus Wickström i hus 21, som lovat samordna inköpen.


Nya medlemmar
Olle och Ulla Olsson har flyttat in på 4:e våningen i hus 21. Senare i höst flyttar André Bunga och Karina Malmkvist in på andra våningen i hus 19. Vi hälsar de nya medlemmar välkomna till Kompassen!


Boka redan nu Kompassens julmingel på Söderfamiljen söndagen 4 december
Det är tradition att julmingla, stämningen brukar vara hög, förra året deltog ett 25-tal medlemmar – ett bra sätt att bekanta sig med andra medlemmar. Mer information kommer senare.